tiistai 21. helmikuuta 2017

Suuri alakulo ja miehen äiti

Otsikon kahta aihetta käsittelee tämä kirjoitus.

Tein eilen netissä BDI-testin (masennustesti) ja tulokseksi sain VAIKEA MASENNUS. No, ei ollut yllätys. Sen verran väsyttää eikä mikään kiinnosta. Ihme, että jaksan tänne kirjoittaa silloin tällöin. Piti jo kaksi päivää sitten kirjoittaa, mutta en saanut aikaiseksi.


Nukuin eilen viidestä yhdeksään (illalla) ja yöunet siihen päälle ja edelleen oli kauhea väsymys päällä.

Asiasta anoppiin. Pari viikkoa sitten petyin kyseiseen akkaan ihan totaalisesti. Pyysin ensimmäistä kertaa, että voisiko hän katsoa poikaa pari tuntia, että saisin käydä kaupassa YKSIN ilman vaunuja. Hän lupasi, kunnes alle puoli tuntia siihen, kun minun mies olisi kesken työpäivän pojan hänelle vienyt, tulee anopilta viesti, ettei käykään, kun hän meneekin toisen lapsensa kanssa pitsalle. Tätä lapsenlastaan hän näkee vaikka joka päivä, mutta meidän poika kun on minun mukana monta viikkoa aina minun vanhempien luona, niin häntä anoppi ei kovin usein näe. No, tulipa selväksi mikä hänelle on tärkeää ja että hän ilmiselvästi jaottelee kaksi ainoaa lastenlastaan tärkeä- ja vähemmän tärkeä-kategorioihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...