keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Se tunne, kun tunnet olevasi ylimääräinen...

Tiedätte varmaan sen tunteen, kun tulette huoneeseen, jossa on ihmisiä ja he hiljenevät heti, kun te tulette sisään? Sellainen tunne mulla oli tänään. Eilen minun mies lisäsi minut Whatsapp-ryhmään, jonka nimi oli suvun sukunimiset, eli vaikka nyt Korhoset. Yllätyin tästä lisäämisestä, kun en tiennyt koko ryhmän olemassaolosta. Siihen kuului minun miehen lisäksi miehen sisko, miehen veli, veljen vaimo, veljen tyttö, veljen ENTINEN naisystävä, anoppi ja appiukko.

Tänään se sitten alkoi, hirveä polemiikki siitä, että mitä minä teen siinä ryhmässä. Tätä päivitteli anoppi sanalla ylimääräinen. Se mä heidän suvussaan ilmeisesti olen. No, sanoin poistuvani ryhmästä, jos en siihen kuulu ja niin poistuin. Mutta siis anopin mielestä hänen poikansa entinen naisystävä kuuluu heidän sukunimellään varustettuun ryhmään, mutta minä en. Enhän mä olekaan kukaan muu kuin hänen poikansa tuleva vaimo ja toisen lapsenlapsensa äiti. Tuli semmoinen olo, että tulin paikkaan, jossa he oli saaneet puhua (muun muassa minusta) paskaa niin paljon kuin haluaa ja nyt kun minä tulin paikalle, he ei enää voineetkaan jatkaa keskustelua entiseen malliin. Jotenkin alkanut tökkiä koko suku (minun miestä lukuunottamatta) ja koko paikkakunta, jolla olen kirjoilla. Haluttaisi muuttaa pois, entiselle kotipaikkakunnalleni. Olisin omillani siellä.Pääsiäinen, se oli kyllä ikimuistoinen. Torstaista lauantaihin istuin vessassa ämpäri sylissä. Epäily oli norovirus, mutta pikatestin tulos oli negatiivinen, eli sitä se ei ollut. Tulehdusarvot oli hieman koholla. Sairaalaan minut sai alunperin menemään verinen ripuli tai oikeastaan se oli pelkkää vetistä verta, ei muuta. Lääkäri epäili suolitulehdusta. Tuon taudin seurauksena kuivuin niin, että olin perjantaina kolme tuntia tiputuksessa sairaalassa. Sunnuntaina koko tauti oli poissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...